Twister dječji programi

U Twister igraonicama ima ponešto za svako dijete! Za vrijeme zimskih praznika već godinama organiziramo Winter Camp, a u borbi sa sparnom ljetnom dosadom cool Summer Camp!

Široki spektar radionica!

Tete i stričeki animatori svaki tjedan iznova osmišljavaju mnogobrojne radionice koje su u cijeni igraonice! Izdvajamo likovno-kreativne radionice koje potiču razvoj kritičkog mišljenja kod djeteta, izražavanje emocija i napredovanje u kreativnom izražavanju, upoznavanje likovnih tehnika te korištenja istih i još mnogo toga!
Putem sportskih radionica Mini Akademije ili Campa, djeca uz vodstvo stručnog animacijskog osoblja poboljšavaju svoje motoričke vještine; razvijaju finu i grubu motoriku te sposobnost upravljanja tjelesnim pokretima…

Na edukativno – kreativnim radionicama stručno pripremljene tete animatorice s djecom usvajaju nova znanja (jezične, geografske, flora i fauna radionice) te ih potiču na samostalno razmišljanje i brinu o podizanju razine samopouzdanja kod svakog djeteta.
Glumačke i glazbeno-plesne radionice kao stvorene su mališane-zvijezde koji vole svijetla pozornice i mikrofon! Omogućavamo mogućim budućim umjetnicima da pokretom razviju maštu i pokažu osjećaje na svoj način putem glazbe. Potičemo ljubav prema svakom vidu umjetnosti!      Kad se održavaju kulinarske radionice, izričito se pazi na svježinu namirnica i na sigurnost djece u pripravljanju obroka. Cilj radionice je približiti djeci zdrav način prehrane, potaknuti ih na kreativan rad i na socijalizaciju.
Na etnološko-tradicijskim radionicama njegujemo našu tradiciju, širimo vidike na i strane kulture i običaje. Koristimo prirodne materijale poput slame i prenosimo na djecu poštovanje prema prošlosti.

Tehničko-znanstvene radionice potiču na razvoj zapažanja detalja, razvijaju finu motoriku pri izradi ili sastavljanju predmeta, doprinose stvaranju pozitivne slike o sebi…
Društvene radionice orijentirane su na igru i samostalno stvaranje društvenih igara. Igra pomaže djetetu razvijati maštu i kreativnost, ojačava njihove mentalne vještine, stvara mogućnost za isprobavanje novih ideja, utječe na pozitivnu atmosferu…
Radionice mozgalice nam vrlo uspješno pomažu da učimo kroz igru! Rješavanje zadataka, zagonetki, povezivanje činjenica i zaključivanje samo su neke od djelatnosti koju djeca na radionici nesvjesno provode te tako aktiviraju nove dijelove mozga! Poticanjem razvoja divergentnog mišljenja kod naših mališana, buja i njihova kreativnost!
Povodom obilježavanja važnih datuma, održavamo prigodne blagdanske radionice. Spoznajemo svijet oko sebe, socijaliziramo se, a i razvijamo finu motoriku izradom raznih čestitki, buketa i raznih predmeta od mnogobrojnih materijala.

Potraži nas u svojem gradu!

Za rezervacije i informacije oko veličine i cijene rođendanskog paketa kontaktirajte svoju najdražu igraonicu, a za sve ostale upite ili nejasnoće, slobodno nas kontaktiraj i javit ćemo se u najkraćem mogućem roku!

OSIJEK

Saznaj više

VARAŽDIN

Saznaj više

SLAVONSKI BROD

Saznaj više

SPLIT

Saznaj više

ZADAR

Saznaj više