twister-igraonice

Twister – sadržaj igraonica

Twister prepoznaje predanost, znanje i toplinu pojedinca te radi na kontinuiranom stručnom usavršavanju. Tete i stričeki rad s djecom shvaćaju vrlo ozbiljno kad se radi o dječjoj sigurnosti i njihovim osjećajima.
Nakon svega, možemo Vam još samo poželjeti dobar provod u ugodnom, šarenom ambijentu u kojem Vas čeka educirano i stručno osoblje, naoružano obiljem strpljenja  i toplim osmjehom za svako dijete koje se zatekne u Twisteru – svojoj najdražoj igraonici.

Našu igraonicu jedinstvenom čini mnoštvo kvalitetnih sprava koje osiguravaju što bezbrižniju dječju igru. Prostrane prostorije obogaćene su zidovima ukrašenim pomno osmišljenim Twister slatkim likovima koji kao da dočekuju male goste u svojem domu za igru.

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje. Djeca će tako trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku.

Kretanjem kroz igru dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva!

Poseban dio igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život! No, to ne znači da se i starija djeca neće okušati u baby kutku što bi u pozitivnom aspektu moglo djelovati na bebe.
Djeca upijaju kao spužve te u svakom trenutku igre uče na svojim pokušajima i iskustvu. Naime,  promatrajući stariju seku ili prijatelja iz igraonice (uz nadzor roditelja), mlađe dijete će uočiti i ponoviti radnje (npr. bacanje loptice, spuštanje niz tobogan)…
Dok oponašaju svoju okolinu razvijaju se vještine socijalizacije, komunikacije i potiče kreativnost i razmišljanje!
Osim toga, finu motoriku će vježbati na zidnim igračkama primjerenim njihovoj dobi.

Media kutak sa PlayStation 4 igraćim konzolama starijoj djeci će pružiti odmor u velikim jastuk-foteljama, a u interaktivnoj igri s bijelim PS4 robotićima pomoću kamere koja prati pokrete djeca će uživati u neviđenoj zabavi. Videoigre mogu biti korisne i poučne!

U kontroliranom okruženju pod budnim okom Twister teta i stričeka, uz pomno odabrane igrice, poboljšava se osjetljivost na detalje, dovodi do bržeg reagiranja i donošenja odluka u određenim situacijama te do boljeg prostornog rasuđivanja.Također, pobuđuje se kretivnost i sudjelovanje.

Vesele zabave i nezaboravno slavlje pod stručnim vodstvom animatora održavaju se u tematski uređenim rođendaonicama. Predstavljamo Vam: Filmsku Zvijezdu, Bombon i Disco. Svaka rođendaonica primjer je veselo uređenog prostora namjenjenog upravo djeci.

Twister okuplja stručno i prije svega educirano osoblje željno rada u dinamičnom okruženju.

 

Potraži nas u svojem gradu!

Za rezervacije i informacije oko veličine i cijene rođendanskog paketa kontaktirajte svoju najdražu igraonicu, a za sve ostale upite ili nejasnoće, slobodno nas kontaktiraj i javit ćemo se u najkraćem mogučem roku!

OSIJEK

Saznaj više

VARAŽDIN

Saznaj više

SLAVONSKI BROD

Saznaj više

SPLIT

Saznaj više

ZADAR

Saznaj više