Twister, moja najdraža igraonica

Cijela šarena paleta sadržaja očekuje Vašeg mališana ukoliko dođe na Twister planetu. Igraonice su namijenjene djeci do 12 godina, a ovisno o gradovima različita je donja dobna granica. Za vrijeme boravka u Twisteru, uživaju u full cool topovima, trampolinima, toboganima s lopticama, labirintima, PlayStation konzolama i još mnoga toga! Osim toga, u Twisteru su i nezaboravni rođendani! Veliki izbor naših rođendanskih paketa očekuje Vas u Twisteru, a jedino što morate je rezervirati termin za svoje male party klince i prepustiti ih zabavi! Naša će se ekipa pobrinuti da upravo taj dan Vašem rođendancu bude najsavršeniji dan na svijetu.

Iznajmite cijelu igraonicu za privatnu zabavu, odaberite poseban tematski rođendan – jednorog, gusar, znanstvenik, snježni, galaktički…sve ćemo organizirati za drage slavljenike! U sklopu Twister fun park-a točnije u Twister Game zoni nalaze se razni automati za svakog člana obitelji. Air hockey, biljar, street basketball, kickeri, auto i moto simulatori, trampolin za malene, automati s vrijednim nagradama samo su djelić cijelog brda čuda za zabavu.

Iznajmite cijelu igraonicu za privatnu zabavu, odaberite poseban tematski rođendan – jednorog, gusar, znanstvenik, snježni, galaktički…sve ćemo organizirati za drage slavljenike! U sklopu Twister Fun Park-a točnije u Twister Game zoni nalaze se razni automati za svakog člana obitelji. Air hockey, biljar, street basketball, kickeri, auto i moto simulatori, trampolin za malene, automati s vrijednim nagradama samo su djelić cijelog brda čuda za zabavu!:) Aaaali ni to nije sve! U spomenutom prostoru oni nešto stariji rođendanci (stariji od 12 godina) također mogu proslaviti svoj rođendan uz vrhunsku zabavu i rođendanski paket prilagođen i moduliran prema njihovim željama.

 

Potraži nas u svojem gradu!

Za rezervacije i informacije oko veličine i cijene rođendanskog paketa kontaktirajte svoju najdražu igraonicu, a za sve ostale upite ili nejasnoće, slobodno nas kontaktiraj i javit ćemo se u najkraćem mogućem roku!

OSIJEK

Saznaj više

VARAŽDIN

Saznaj više

SLAVONSKI BROD

Saznaj više

SPLIT

Saznaj više

ZADAR

Saznaj više