Oglašavajte se Twister igraonicama!
Twister je idealno mjesto za promociju Vaših usluga ili proizvoda, pogotovo ako su isti namijenjeni ciljanoj skupini posjetitelja igraonice. Dok se Vaša djeca bezbrižno zabavljaju u prostorima Twistera, raspitajte se kod naših djelatnica na pultu za detalje! Sa zadovoljstvom će Vam pokazati sva mjesta u igraonici predviđena za plakate i bannere te kutke igraonice spremne za brandiranje.

Obzirom na veliku svakodnevnu cirkulaciju korisnika igraonice, sigurni smo da će Vaš proizvod ili usluga oglašavajući je u igraonici naići na pozitivan fokus djece i posjetitelja.

Djeca i roditelji reklamiranu marku u igraonici usvajaju i doživljavaju na ugodan i njima srodan način, stvaraju tzv. pozitivan brand image.

Twister partnerstva
Odnose se na sudjelovanje proizvodom ili uslugom u organiziranim dječjim programima, Vaše promocije proizvoda u vrhunski opremljenoj šarenoj prostoriji, mogućnost reklamiranja na uniformama Twister osoblja, opremanje brandiranog cornera unutar igraonice – igračke, oprema … Mogućnosti je mnogo, na Vama je samo da se odlučite kojim načinom želite predstaviti svoj proizvod ili uslugu ciljanoj skupini unutar poticajnog i motivirajućeg prostora.

Twister božićni domjenci
Već tradicionalno Twister igraonica obilježava kraj godine raznim oblicima blagdanskih proslava. Promišljajući kako uveseliti i velike i male, Twister tim došao je na ideju! Naime, Twister svojim korisnicima nudi vrhunsku uslugu dječjeg božićnog domjenka. Tako će naši odrasli korisnici dobiti priliku za opušten oproštaj od poslovne godine s partnerima, poslovnim suradnicima, kolegama i prijateljima dok se njihova djeca igraju pod budnim okom i stručnom rukom naših kreativnih animatora! Opustite se u toplom blagdanskom okruženju, mirni jer znate da su Vaša djeca na sigurnom, i luuudo se zabavljaju. Dupli božićni domjenci? Zašto ne!