Twister dječji programi

U igraonici Twister od mnogobrojnih aktivnosti ima ponešto za svako dijete! Za vrijeme zimskih praznika već godinama organiziramo Winter Camp, a u borbi sa sparnom ljetnom dosadom cool Summer Campom!

Široki spektar radionica!

Tete i stričeki animatori svaki tjedan iznova osmišljavaju mnogobrojne super-zanimljive radionice koje su u cijeni igraonice! Iz naše Tvornice dječjih događanja izdvajamo likovno-kreativne radionice koje potiču razvoj kritičkog mišljenja kod djeteta, izražavanje emocija i napredovanje u kreativnom izražavanju, upoznavanje likovnih tehnika te korištenja istih i još mnogo toga!
Putem sportskih radionica Mini Akademije ili Campa, djeca uz vodstvo stručnog animacijskog osoblja poboljšavaju svoje motoričke vještine; razvijaju finu i grubu motoriku te sposobnost upravljanja tjelesnim pokretima…

Na edukativno – kreativnim radionicama stručno pripremljene tete animatorice s djecom usvajaju nova znanja (jezične, geografske, flora i fauna radionice) te ih potiču na samostalno razmišljanje i brinu o podizanju razine samopouzdanja kod svakog djeteta.
Glumačke i glazbeno-plesne radionice kao stvorene su mališane-zvijezde koji vole svijetla pozornice i mikrofon! Omogućavamo mogućim budućim umjetnicima da pokretom razviju maštu i pokažu osjećaje na svoj način putem glazbe. Potičemo ljubav prema svakom vidu umjetnosti!      Kad se održavaju kulinarske radionice, izričito se pazi na svježinu namirnica i na sigurnost djece u pripravljanju obroka. Cilj radionice je približiti djeci zdrav način prehrane, potaknuti ih na kreativan rad i na socijalizaciju.
Na etnološko-tradicijskim radionicama njegujemo našu tradiciju, širimo vidike na i strane kulture i običaje. Koristimo prirodne materijale poput slame i prenosimo na djecu poštovanje prema prošlosti.

Tehničko-znanstvene radionice potiču na razvoj zapažanja detalja, razvijaju finu motoriku pri izradi ili sastavljanju predmeta, doprinose stvaranju pozitivne slike o sebi…
Društvene radionice orijentirane su na igru i samostalno stvaranje društvenih igara. Igra pomaže djetetu razvijati maštu i kreativnost, ojačava njihove mentalne vještine, stvara mogućnost za isprobavanje novih ideja, utječe na pozitivnu atmosferu…
Radionice mozgalice nam vrlo uspješno pomažu da učimo kroz igru! Rješavanje zadataka, zagonetki, povezivanje činjenica i zaključivanje samo su neke od djelatnosti koju djeca na radionici nesvjesno provode te tako aktiviraju nove dijelove mozga! Poticanjem razvoja divergentnog mišljenja kod naših mališana, buja i njihova kreativnost!
Povodom obilježavanja važnih datuma, održavamo prigodne blagdanske radionice. Spoznajemo svijet oko sebe, socijaliziramo se, a i razvijamo finu motoriku izradom raznih čestitki, buketa i raznih predmeta od mnogobrojnih materijala.

Potraži nas u svojem gradu!

Za rezervacije i informacije oko veličine i cijene rođendanskog paketa kontaktirajte svoju najdražu igraonicu, a za sve ostale upite ili nejasnoće, slobodno nas kontaktiraj i javit ćemo se u najkraćem mogučem roku!

OSIJEK

TC Portanova

Saznaj više

VARAŽDIN

TC Lumini

Saznaj više

SLAVONSKI BROD

TC City Colloseum

Saznaj više

SPLIT

TC Mall of Split

Saznaj više

ZADAR

TC Supernova

Saznaj više

PULA

Uskoro u Vašem gradu

Saznaj vše