Twister, moja najdraža igraonica

Ponuda Twister-a zbilja je raznovrsna! Cijela šarena paleta sadržaja očekuje Vašeg mališana ukoliko dođe na Twister planetu. Igraonice su namijenjene za djecu od 1 do 12 godina. Za vrijeme boravka u Twister šarenom svijetu, na raspolaganju su im full cool topovi, trampolin, tobogani s lopticama, fantastični labirinti, PS i još mnoga toga što će otkriti i sami ukoliko zavire u naš čudesan svijet igre i mašte. Znate li onaj dan u godini?!

Onaj dan kad Vaši mališani žele cijeli svijet samo za sebe. Naravno, dan kada im je rođendan. Ostali ste bez ideja?! Ništa ne brinite, imamo pravo rješenje za Vas. Duboko udahnite i bacite oko na našu ponudu rođendanskih paketa. Nakon što rezervirate termin trebate samo strpljivo dočekati dan i sat održavanja rođendana. Tada dovedite malene party vojnike u Twister rođendancu a naša će se ekipa pobrinuti da upravo taj dan Vašem rođendancu bude najsavršeniji dan na svijetu.

Iznajmite cijelu igraonicu za privatnu zabavu, odaberite poseban tematski rođendan – jednorog, gusar, znanstvenik, snježni, galaktički…sve ćemo organizirati za drage slavljenike! U sklopu Twister Fun Park-a točnije u Twister Game zoni nalaze se razni automati za svakog člana obitelji. Air hockey, biljar, street basketball, kickeri, auto i moto simulatori, trampolin za malene, automati s vrijednim nagradama samo su djelić cijelog brda čuda za zabavu!:) Aaaali ni to nije sve! U spomenutom prostoru oni nešto stariji rođendanci (stariji od 12 godina) također mogu proslaviti svoj rođendan uz vrhunsku zabavu i rođendanski paket prilagođen i moduliran prema njihovim željama.

 

Potraži nas u svojem gradu!

Za rezervacije i informacije oko veličine i cijene rođendanskog paketa kontaktirajte svoju najdražu igraonicu, a za sve ostale upite ili nejasnoće, slobodno nas kontaktiraj i javit ćemo se u najkraćem mogučem roku!

OSIJEK

Saznaj više

VARAŽDIN

Saznaj više

SLAVONSKI BROD

Saznaj više

SPLIT

Saznaj više

ZADAR

Saznaj više