Twister, igraonica Zadar

Popularni Twister Fun Park igraonica Zadar smještena na 1. katu novog dijela SUPERNOVA Zadar (ul. Akcije Maslenica 1) svakodnevno uveseljava mnoge naraštaje! Tematski uređeno morsko carstvo dječje igre osigurava iskustvo koje nijedno dijete neće zaboraviti! Rođendansko slavlje za pamćenje s mnoštvom veselih trenutaka od srca će nasmijati svako dijete, prekrasno uređene rođendaonice s vrhunskom audio vizualnom opremom očekuju male slavljenike. Slavlje će upotpuniti i djeci omiljena Ledo rođendanska torta.

Čuvaonica za djecu od 1 do 12 godine. Sigurna dječja igra u čistom i klimatiziranom prostoru uz stručne i nasmijane Twister animatore. Upoznat ćete i dražesnu maskotu pandu Twistija na veselim slavljima.

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici Vas očekuju labirint sa nizom prepreka, mini igralište za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje.
Djeca će trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku. Zidne i podne multimedijalne igre za sve generacije predstavljaju novi vid inovativne igre. Kretanjem tijekom igranja dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva!

Poseban dio Twister igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život! No, to ne znači da se i starija djeca neće okušati u baby kutku što bi u pozitivnom aspektu moglo djelovati na bebe.

Djeca upijaju kao spužve te u svakom trenutku igre uče na svojim pokušajima i iskustvu. Bebe će u sigurnom i čistom kutku razvijati vještine socijalizacije, komunikacije i kreativnosti!

Osim toga, finu motoriku će vježbati na zidnim didaktičkim igračkama primjerenim njihovoj dobi. U kontroliranom okruženju Media Twister kutka pod budnim okom Twister teta, uz pomno odabrane Play Station igrice, poboljšava se osjetljivost na detalje, dovodi do bržeg reagiranja i donošenja odluka u određenim situacijama te do boljeg prostornog rasuđivanja.
Također, pobuđuju se mnoge kreativno-socijalne vještine…

Tete animatorice osmišljavaju mnogobrojne super-zanimljive radionice koje potiču višestruki razvoj! Iz naše Twister Tvornice dječjih događanja izdvajamo likovno-kreativne radionice, sportske, edukativne, glazbeno-plesne, kulinarske, tehničko-znanstvene, društvene, blagdanske kreativne radionice…

Adresa

TC Supernova

Telefon

+385(23)776777

Email

zadar@twister.hr

Radno vrijeme

Pon – Pet: 15:00 – 21:00
Sub i Ned: 09:00 – 21:00

Javi nam se!

Za bilo kakve upite stojimo Vam na raspolaganju. Odgovor stiže u najkraćem mogućem roku.