Twister, igraonica Varaždin

Twister Fun Park igraonica Varaždin, zabavna i najveća igraonica za djecu u Varaždinu nalazi se na adresi Ul. grada Lipika 15, 42204, Donji Kneginec unutar trgovačkog centra Lumini. Ugodan i prostran prostor za igru ostaviti će neizbrisiv trag na svakog mališana! Prostor za igru namjenjen djeci od 1. do 12. godine.
Sigurna dječja igra u čistom i klimatiziranom prostoru uz stručne i nasmijane Twister animatore. Velik izbor Twister tematskih rođendanskih provoda uz djeci omiljene Ledo rođendanske torte, bogat animacijski program za svadbene i ostale svečanosti samo su dio Twister plana za naljepši provod!

Upoznat ćete i dražesnu maskotu pandu Twistija.

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje. Djeca će tako trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku. Kretanjem kroz igru dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva! Poseban dio igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život! No, to ne znači da se i starija djeca neće okušati u baby kutku što bi u pozitivnom aspektu moglo djelovati na bebe. Djeca upijaju kao spužve te u svakom trenutku igre uče na svojim pokušajima i iskustvu. Naime, promatrajući stariju seku ili prijatelja iz igraonice (uz nadzor roditelja), mlađe dijete će uočiti i ponoviti radnje (npr. bacanje loptice, spuštanje niz tobogan)…
Dok oponašaju svoju okolinu razvijaju se vještine socijalizacije, komunikacije i potiče kreativnost i razmišljanje! Osim toga, finu motoriku će vježbati na zidnim didaktičkim igračkama primjerenim njihovoj dobi. U kontroliranom okruženju Media Twister kutka pod budnim okom Twister teta i stričeka, uz pomno odabrane Play Station igrice, poboljšava se osjetljivost na detalje, dovodi do bržeg reagiranja i donošenja odluka u određenim situacijama te do boljeg prostornog rasuđivanja. Također, pobuđuje se kretivnost i sudjelovanje.

Tete i stričeki animatori osmišljavaju mnogobrojne super-zanimljive radionice koje potiču višestruki razvoj! Iz naše Twister Tvornice dječjih događanja izdvajamo likovno-kreativne radionice, sportske, edukativne, glazbeno-plesne, kulinarske, tehničko-znanstvene, društvene, blagdanske kreativne radionice…

Adresa

TC Lumini

Telefon

+385(21)727 099

Email

varazdin@twister.hr

Radno vrijeme

Pon – Pet: 15:00 – 21:00
Sub i Ned: 09:00 – 21:00

Javi nam se!

Za bilo kakve upite stojimo Vam na raspolaganju. Odgovor stiže u najkraćem mogućem roku.