Twister, igraonica Split

Twister Fun Park igraonica Split, nalazi se u trgovačkom centru Mall of Split (ul. Jospa Jovića 93) na 2. katu. Idealno mjesto za sve mališane željne zabave i nezaboravne igre!

Ponuda igraonice zaista je sveobuhvatna – Twister tematske rođendaonice za nezaboravne rođendanske proslave uz najmoderniju audio-vizualnu opremu i djeci omiljene Ledo rođendanske torte.

Čuvaonica za djecu od 1 do 12 godine, profesionalno animiranje djece i izvan igraonice, u Vašem prostoru…  Upoznat ćete i dražesnu maskotu pandu Twistija.

Sadržaj igraonice u skladu je s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave! Sigurna dječja igra u čistom i klimatiziranom prostoru uz stručne i nasmijane Twister animatore. U Twister igraonici Vas čekaju labirint s nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje. Djeca će tako trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku. Kretanjem kroz igru dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva! Poseban dio igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život! No, to ne znači da se i starija djeca neće okušati u baby kutku što bi u pozitivnom aspektu moglo djelovati na bebe. Djeca upijaju kao spužve te u svakom trenutku igre uče na svojim pokušajima i iskustvu. Bebe će uz poticajnu okolinu razvijati vještine socijalizacije, komunikacije… Osim toga, finu motoriku će vježbati na zidnim didaktičkim igračkama primjerenim njihovoj dobi.
U kontroliranom okruženju Media Twister kutka pod budnim okom Twister teta te uz pomno odabrane Play Station igrice, poboljšava se osjetljivost na detalje, dovodi do bržeg reagiranja i donošenja odluka u određenim situacijama te do boljeg prostornog rasuđivanja. Također, pobuđuje se kretivnost i sudjelovanje.

Tete animatorice osmišljavaju mnogobrojne super-zanimljive radionice koje potiču višestruki razvoj! Iz naše Tvornice dječjih događanja izdvajamo likovno-kreativne radionice, sportske, edukativne, glazbeno-plesne, kulinarske, tehničko-znanstvene, društvene, blagdanske kreativne radionice i još mnooogo toga!

Twister članske iskaznice, uštedite i igrajte se svakodnevno do 3 sata!
Twister božićni dječji domjenci su hit! Specijalni blagdanski program za tvrtke. Poklonite mališanima maštovitu blagdansku zabavu.

Animacija djece na vjenčanjima!
Vjenčanje je dan kad svi želimo da sve prođe u najboljem redu. Vrlo dobro znamo da ono što je interesantno odraslima, djeci većinom nije, zato želimo da Vaše vjenčanje ostane svima u dobrom sjećanju.

Adresa

TC Mall of Split

Telefon

+385(21)727099

Email

split@twister.hr

Radno vrijeme

Pon – Pet: 15:00 – 21:00
Sub i Ned: 09:00 – 21:00

Javi nam se!

Za bilo kakve upite stojimo Vam na raspolaganju. Odgovor stiže u najkraćem mogućem roku.