Twister, igraonica Slavonski Brod

Twister Fun Park, igraonica Slavonski Brod, nalazi se u trgovačkom centru SUPERNOVA City Colosseum na adresi Josipa Rimca 7. Twister je središte fantastične zabave, kreativnog druženja za sve djevojčice i dječake, najbolje rođendanske zabave!
Čuvaonica za djecu od 1 do 12 godine. Sigurna dječja igra u čistom i klimatiziranom prostoru uz stručne i nasmijane Twister animatore.

Upoznat ćete i dražesnu maskotu pandu Twistija.

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, u igraonici Vas čekaju labirint sa nizom prepreka, trampolin, bazen sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje.

Djeca će tako trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku. Kretanjem kroz igru dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva!
Poseban dio igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život! No, to ne znači da se i starija djeca neće okušati u baby kutku što bi u pozitivnom aspektu moglo djelovati na bebe.

Djeca upijaju kao spužve te u svakom trenutku igre uče na svojim pokušajima i iskustvu. Naime, promatrajući stariju seku ili prijatelja iz igraonice (uz nadzor roditelja), mlađe dijete će uočiti i ponoviti radnje (npr. bacanje loptice, spuštanje niz tobogan)… Dok oponašaju svoju okolinu razvijaju se vještine socijalizacije, komunikacije i potiče kreativnost i razmišljanje!

Tete animatorice osmišljavaju mnogobrojne super-zanimljive radionice koje potiču višestruki razvoj! Iz naše Twister Tvornice dječjih događanja izdvajamo likovno-kreativne radionice, sportske, edukativne, glazbeno-plesne, kulinarske, tehničko-znanstvene, društvene, blagdanske kreativne radionice…Loyality programom nagrađujemo malene posjetitelje besplatnom igrom; sakupljajte pečate i uživajte u igri.

Twister članske iskaznice, uštedite i igrajte se svakodnevno do 2 sata!

Imamo specijalni blagdanski program za tvrtke! Poklonite mališanima maštovitu blagdansku zabavu. Twister božićni dječji domjenci su hit!

Animacija djece na vjenčanjima! Vjenčanje je dan kad svi želimo da sve prođe u najboljem redu. Vrlo dobro znamo da ono što je interesantno odraslima, djeci većinom nije, zato želimo da Vaše vjenčanje ostane svima u dobrom sjećanju.
Opušteno uživajte u svadbenom slavlju dok se Vaša djeca igraju i druže sa vršnjacima, a sve pod budnim okom dobro pripremljenih animatora.
Oglašavajte se u prostorima Twister Fun parka, postanite partner i sponzor Twister događanja.

Adresa

TC Colosseum

Telefon

+385(35)360157

Email

slavonskibrod@twister.hr

Radno vrijeme

Pon – Pet: 15:00 – 21:00
Sub i Ned: 09:00 – 21:00

Javi nam se!

Za bilo kakve upite stojimo Vam na raspolaganju. Odgovor stiže u najkraćem mogućem roku.