Twister, Igraonica Osijek

Još jedna od Twister Fun Park igraonica za djecu, igraonica Osijek, smjestila se u prizemlju trgovačkog centra Portanova na adresi Svilajska 31. Sigurna dječja igra u čistom i klimatiziranom prostoru. Čuvaonica za djecu od 1. do 12. godine. Uz tematske rođendane i djeci omiljene Ledo rođendanske torte, Twister ima mnogo toga u animacijskoj ponudi za djecu i odrasle… Upoznat ćete i dražesnu maskotu pandu Twistija.

Twister Gaming zona na samom ulazu u igraonicu udovoljiti će igračkim željama svih generacija; od biljara, preko air hockey-a pa sve do simulatora ludih, ali sigurnih vožnji…

U skladu s posljednjim svjetskim trendovima u industriji zabave, sadržaj igraonice sastoji se od: labirint sa nizom prepreka, odvojeni prostor za nogomet i košarku, trampolini, zid za penjanje, bazeni sa više od 5000 šarenih loptica, poligon s vrtuljcima, uzbudljivi tobogan i prolazi za istraživanje.
Djeca će tako trčati, poskakivati, održavati ravnotežu, penjati se i provlačiti, preskakati i doskočiti te kroz igru razvijati krupnu motoriku.
Kretanjem kroz igru dijete usvaja sve osjetilne percepcije te tako upoznaje sebe i svijet oko sebe što je bitan dio svakog djetinjstva! Poseban dio igraonice rezerviran je za one najmlađe koji još pužu kroz život!Twister tete animatorice osmišljavaju mnogobrojne super-zanimljive radionice koje potiču višestruki razvoj!

Iz naše Twister Tvornice dječjih događanja izdvajamo likovno-kreativne radionice, sportske, edukativne, glazbeno-plesne, kulinarske, tehničko-znanstvene, društvene, blagdanske kreativne radionice…

Loyality programom nagrađujemo malene posjetitelje besplatnom igrom! Sakupljajte pečate i uživajte u igri.

Twister članske iskaznice; uštedite i igrajte se svakodnevno do 3 sata!

Twister božićni dječji domjenci su hit! Imamo specijalni blagdanski program za tvrtke. Poklonite mališanima maštovitu blagdansku zabavu.

Animacija djece na vjenčanjima! Vjenčanje je dan kad svi želimo da sve prođe u najboljem redu. Vrlo dobro znamo da ono što je interesantno odraslima, djeci većinom nije, zato želimo da Vaše vjenčanje ostane svima u dobrom sjećanju.

Opušteno uživajte u slavlju dok se Vaša djeca igraju i druže sa vršnjacima, a sve pod budnim okom dobro pripremljenih animatora.

Oglašavajte se u prostorima Twister Fun parka, postanite partner i sponzor Twister događanja.

Adresa

TC Portanova

Telefon

+385(31)496 256

Email

osijek@twister.hr

Radno vrijeme

Pon – Pet: 15:00 – 21:00
Sub i Ned: 09:00 – 21:00

Javi nam se!

Za bilo kakve upite stojimo Vam na raspolaganju. Odgovor stiže u najkraćem mogućem roku.